Energie besparen doen wij zo! BV/ EBDWZ

Energie besparen doen wij zo! BV

our office

'Energie besparen doen wij zo!' is ons webadres én onze bedrijfsnaam!

E-mail: info@energiebesparendoenwijzo.nl

Algemene voorwaarden [129 KB]
Privacy & AVG verklaring [48 KB]
KVK Inschrijving [129 KB]

Telefoon: 070-41 909 15

 


Of direct en ook buiten kantoortijden:
Michiel Goofers
06-537 45 877


KVK Haaglanden: 27346777
Bank: RABOBANK
IBAN: NL 73 RABO 0316739146
BIC: RABONL2U
BTW: 820920873B01


Tip! In onze demonstratieruimte kunt u onze meest verkochte producten bezichtigen.


Magazijn en Bezoekadres Winkelhaak 77
2495 AX Den Haag
   
KVK Vestigingsadres Distelweide 117, Voorburg
   
Postadres Postbus 1076
2260 BB Leidschendam


Michiel Goofers
Algemeen directeur
06-537 45 877
Michiel is onze man voor externe contacten. Hij heeft verstand van verlichting, techniek, certificatie, im- en export, productkwaliteit, wetgeving, logistiek en subsidiemogelijkheden. Michiel staat u graag telefonisch te woord, belt u hem daarom gerust.
     
Dick Hoogeboom
Marketing & Informatie
Dick is een ervaren 'marketingman'. Hij maakt bijvoorbeeld onze advertenties, banners, verpakkingen, folders, deze website, enz. Hij bepaalt kortom het beeld van ons bedrijf. Dick is ook verantwoordelijk voor het 'Partnerprogramma voor Installateurs'.
     
Donny Struiwig
ICT Beheer
06-156 25 633
Donny Struiwig is een ervaren en all round ICT beheerder. Hij werkt voor ons op projectbasis, tevens is Donny eigenaar van het succesvolle automatiseringsbedrijf PCHeld uit Zoetermeer. Wij bevelen u van harte aan gebruik te maken van de diensten van Donny en zijn bedrijf.
     
Richard Giel
Sales, Promoties en Webcare
Richard Giel doet Sales bij ons bedrijf. Richard doet een project op het gebied van 'Sales, Promoties en Webcare'. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Richard bewezen zeer getalenteerd te zijn.
     
Tineke Kluin
Operations & Support
06-206 10 907
Tineke is een duizendpoot. Ze doet onze administratie, stuurt installateurs aan en maakt bijvoorbeeld offertes. Tineke is onmisbaar voor de dagelijkse gang van zaken! Ieder bedrijf zou ‘een Tineke’ willen hebben, maar gelukkig werkt ze bij ons.
     
Sara Yang
Quality Control/ Waakhond
Sara controleert in het buitenland de kwaliteit van onze producten en leveranciers. Als er in een fabriek voor ons wordt geproduceerd, staat Sara letterlijk naast de 'lopende band' om alles in de gaten te houden. Soms werkt ze gewoon mee. Zij controleert al onze bestellingen alvorens deze naar Nederland vertrekken. Haar ontgaat niets!

Wij hebben onze website met uiterste zorg samengesteld. Desalniettemin aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor tekst- of typfouten. Aan de gepubliceerde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend.

Copyright Energie Besparen Doen Wij Zo BV/ EBDWZ