Energie besparen doen wij zo! BV/ EBDWZ

1-2-3 LED Ombouwset van EBDWZ

brochure 1-2-3 LED OmbouwsetTips! LED Ombouwset MAX (industriële toepassing)

de 1-2-3 LED Ombouwset ®

Met de 1-2-3 LED Ombouwset bouwt u snel én goedkoop oude portieklampen, wandlampen, halverlichting, plafonnières, galerijlampen enzovoort, om naar een zuinige LED lamp.

 

Voorbeeld van een toepassing: Portiek/ Galerijverlichting

Vaak wordt onze 1-2-3 LED Ombouwset gebruikt om een oude, energieslurpende portiek/ galerijlamp om te bouwen naar LED. Veel galerijen en portieken worden immers nog steeds verlicht met klassieke portieklampen. Verouderde portieklampen verbruiken veel energie en moeten vaak worden vervangen. Soms worden deze portieklampen daarom vervangen door nieuwe LED portieklampen. Deze LED portieklampen verbruiken nauwelijks energie, maar zijn helaas duur in aanschaf.

Onze 1-2-3 LED Ombouwset is TUV gekeurd

De oplossing
Een ideaal alternatief voor een nieuwe, dure LED lamp is de véél goedkopere 1-2-3 LED Ombouwset. Met onze 1-2-3 LED Ombouwset voor portiekarmaturen heeft u slechts een paar minuten nodig om zélf een oude (portiek)lamp om te bouwen naar een energiezuinige LED (portiek)lamp. De 1-2-3 LED Ombouwset is leverbaar vanaf 4 watt.

 

TIPS!

Hoe bespaart de 1-2-3 LED Ombouwset®?

1. plaatsing in een handomdraai (u bespaart op arbeidsloon)
2. bijzonder laag energieverbruik
3. aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe LED lamp
4. lange levensduur, dus minder onderhoudskosten

Ben Wensink (VvE Kalliope, Arnhem)
'Werkelijk een kind kan de was doen, fantastisch!'

Ad de Roy (VvE Hogewal, Goirle)
'Méér licht voor minder geld. Onze oude lampen gebruikten 18 watt en gaven 35 Lux, de 1-2-3 LED Ombouwset gebruikt 6 watt en geeft maar liefst ruim 60 Lux!' `

Dhr. F.R. Dutrée (VvE Dedemsvaartweg, Den Haag)
'De 6 watt LED Ombouwset is super. Geweldig licht en makkelijk te monteren. Bel me gerust, vraag mijn nummer even aan 'Energie Besparen doen Wij Zo'.

Peter Berber (VvE Sandinoweg, Delft)
'Prettig en veilig gevoel dat TUV de 1-2-3 LED Ombouwset heeft getest en veilig heeft gevonden. Er is immers zoveel rommel op de markt.'  Vorm Afmeting Kleur Watt
         
LED Ombouwset Budget Buis 30 cm (lengte) 4.000 4
1-2-3 LED Ombouwset Recht 7 x 15 cm 3.000 4,5
1-2-3 LED Ombouwset Recht 7 x 20 cm 3.000 6
1-2-3 LED Ombouwset Recht 7 x 27 cm 3.000 8
1-2-3 LED Ombouwset Rond 18 cm (diameter) 3.000 10


De LED Ombouwset Budget kost € 16,75 en 1-2-3 LED Ombouwset ® is verkrijgbaar vanaf € 28,50. Wilt u meer informatie over de 1-2-3 LED Ombouwset, zoals de technische specificaties en exacte prijzen? Vul dan onderstaand formulier in óf stuur gewoon een e-mail naar info@energiebesparendoenwijzo.nl

Tips!
- Kijk ook eens naar
de bijpassende 1-2-3 LED Noodmodule (optioneel)
- Onze 1-23 LED Ombouwset heeft
een TUV certificaat [237 KB]


Probeer de 1-2-3 LED Ombouwset zonder risico!

Meer informatie
Voor welke toepassing overweegt u de 1-2-3 LED Ombouwset?/
Aantal om te bouwen (portiek)lampen
Ik heb een vraag over de 1-2-3 LED Ombouwset, namelijk
...
Uw organisatie
Plaats
Naam
Telefoon *
Email *


In dit voorbeeld gaan we er vanuit dat de 1-2-3 LED Ombouwset wordt gebruikt om oude portieklampen om te bouwen naar LED. Het (duurdere) alternatief is het aanschaffen van nieuwe portieklampen.

Aanschaf

In onderstaande voorbeeldberekening, uitgaande van indicatieve bedragen, ziet u dat uw voordeel bij 200 portieklampen bij de LED Ombouwset al zo'n € 9.700 (!) bedraagt.


  Prijs Montage* Prijs p.s. 200 stuks
         
1-2-3- LED Ombouwset € 28,50 € 8* € 36,50 € 7.300
         
Nieuwe portieklamp € 65 € 20 € 85 € 17.000


* de meeste VvE's doen de montage zelf en maken hier geen kosten voor


Onderhoud

Bovendien heeft de 1-2-3 LED Ombouwset een zéer lange levensduur. Dit verlaagt de kosten voor vervanging van de klassieke lampen met een kortere levensduur. Een klassieke PLC of TL lamp heeft bijvoorbeeld een levensduur van ongeveer 8.000 uur. Een galerijlamp moet in dat geval ongeveer iedere twee jaar worden vervangen. LED heeft een aanzienlijk langere levensduur en daarom bespaart u op de onderhoudskosten.


Verbruik

Bekijk voor een indicatie van de besparing én lichtopbrengst van de 1-2-3 LED Ombouwset een test uitgevoerd op 30 juni 2014 door een VvE in Barendrecht [44 KB] .


De 1-2-3 LED Ombouwset leverbaar vanaf 4 watt en is geschikt voor portieklampen, wandlampen, halverlichting, plafonnières, galerijlampen enzovoort. Informeer bij ons of het mogelijk is de lamp die u in gedachten heeft om te bouwen naar LED.

De 1-2-3 LED Ombouwset ® vervangt oa PL-lampen (PL-s, PL-c, PL-l, PL-t, PL-q, PL-r) en TL-lampen.

De LED Ombouwset is als portiekverlichting ideaal, maar is ook geschikt voor het ombouwen naar LED verlichting van bijvoorbeeld liften, keukens, toiletruimten en bergingen.


De 1-2-3 LED Ombouwset vervangt onder andere (!) bovenstaande lamptypen. Vraag bij ons na of de 1-2-3 LED Ombouwset geschikt is voor het lamptype dat u wilt ombouwen naar LED.


Veel gestelde vragen

'Wij willen noodverlichting, werkt dit met de 1-2-3 LED Ombouwset?'
Antwoord

'De wattage van de LED Ombouwset is zo laag, geeft het wel genoeg licht?'
Bekijk voor een indicatie van de besparing én lichtopbrengst een lichtmeting van de 1-2-3 LED Ombouwset [44 KB] uitgevoerd door een VvE in Barendrecht.


Bent u als installateur geïnteresseerd in de 1-2-3 LED Ombouwset?

Informeer dan naar onze inkoopcondities of neem direct contact met ons op over de 1-2-3 LED Ombouwset.

Wij hebben óók een LED Ombouwset voor zwaardere toepassingen dan een portieklamp.

 


Wilt u 1-2-3 LED Ombouwset(s) bestellen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vervolgens contact met u op om uw bestelling af te ronden. U kunt ook gewoon een e-mail sturen naar info@energiebesparendoenwijzo.nl

Een rechthoekige 1-2-3 LED Ombouwset kost € 28,50 (ex. btw). De ronde 1-2-3 LED Ombouwset kost € 31,50 (ex. btw). De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal, maar de kosten zijn altijd gering. Wij laten u dit vooraf weten.

Tip! U kunt ook een proefpakket overwegen.

Organisatie
Naam *
Telefoon *
Email *
Bericht


Wij nemen contact op nadat u dit formulier heeft ingevuld. Het invullen van dit formulier verplicht u tot niets.

Copyright Energie Besparen Doen Wij Zo BV/ EBDWZ