Energie besparen doen wij zo! BV/ EBDWZ

Over ons


Energie besparen doen wij zo BV


'Energie besparen doen wij zo!' is ons webadres maar ook onze bedrijfsnaam!
Telefoonnummer, bezoek- en postadres


our office

Wij zijn dé 'besparen op verlichting' specialisten van Nederland. Wij zijn bijvoorbeeld marktleider op het gebied van Inductieverlichting. Wij leveren zowel nieuwe verlichting als ombouw-oplossingen.

Wij adverteren veel op Internet, maar zijn géén webshop. Bij ons werken geen call-center medewerkers met voorgebakken antwoorden, maar heeft u persoonlijk contact met de directeur of een andere deskundige collega. Wij zijn lichtprofessionals.

Persoonlijk advies, hoge kwaliteit en degelijkheid hebben bij ons de prioriteit. Door onze rechtstreekse inkoop bij de fabriek kunnen wij u desondanks een aantrekkelijke aanbieding doen.

Ook leveren wij maatwerkverlichting voor omvangrijke projecten. Grote lichtprojecten begeleiden wij samen met u van idee, ontwerp, proefexemplaar tot productie en aflevering.

 

English version


Michiel Goofers
Algemeen directeur
06-537 45 877
Michiel is onze man voor externe contacten. Hij heeft verstand van verlichting, techniek, certificatie, im- en export, productkwaliteit, wetgeving, logistiek en subsidiemogelijkheden. Michiel staat u graag telefonisch te woord, belt u hem daarom gerust.
     
Dick Hoogeboom
Marketing & Informatie
Dick is een ervaren 'marketingman'. Hij maakt bijvoorbeeld onze advertenties, banners, verpakkingen, folders, deze website, enz. Hij bepaalt kortom het beeld van ons bedrijf. Dick is ook verantwoordelijk voor het 'Partnerprogramma voor Installateurs'.
     
Donny Struiwig
ICT Beheer
06-156 25 633
Donny Struiwig is een ervaren en all round ICT beheerder. Hij werkt voor ons op projectbasis, tevens is Donny eigenaar van het succesvolle automatiseringsbedrijf PCHeld uit Zoetermeer. Wij bevelen u van harte aan gebruik te maken van de diensten van Donny en zijn bedrijf.
     
Richard Giel
Sales, Promoties en Webcare
Richard Giel doet Sales bij ons bedrijf. Richard doet een project op het gebied van 'Sales, Promoties en Webcare'. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Richard bewezen zeer getalenteerd te zijn.
     
Tineke Kluin
Operations & Support
06-206 10 907
Tineke is een duizendpoot. Ze doet onze administratie, stuurt installateurs aan en maakt bijvoorbeeld offertes. Tineke is onmisbaar voor de dagelijkse gang van zaken! Ieder bedrijf zou ‘een Tineke’ willen hebben, maar gelukkig werkt ze bij ons.
     
Sara Yang
Quality Control/ Waakhond
Sara controleert in het buitenland de kwaliteit van onze producten en leveranciers. Als er in een fabriek voor ons wordt geproduceerd, staat Sara letterlijk naast de 'lopende band' om alles in de gaten te houden. Soms werkt ze gewoon mee. Zij controleert al onze bestellingen alvorens deze naar Nederland vertrekken. Haar ontgaat niets!
Copyright Energie Besparen Doen Wij Zo BV/ EBDWZ